ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση συναγερμού για το σπίτι σας, το γραφείο σας ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείτε να προστατεύσετε. Διαθέτει επώνυμα και αξιόπιστα υλικά  και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, που ακολουθεί αυστηρές διαδικασίες εγκατάστασης για μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία

Η εταιρία μας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για το χώρο σας στη σωστή τιμή με γνώμονα την λειτουργικότητα, την ασφάλεια και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ένα βασικό σύστημα συναγερμού αποτελείται από:

Σχετικά με την τεχνική κάλυψη, που μπορεί να απαιτηθεί στο μέλλον, η εταιρία μας αναλαμβανη  κάθε ανάγκη σας για συντήρηση, αλλαγές στον προγραμματισμό ή επέκταση και βελτίωση του συστηματος ασφαλειας σας, έχοντας ένα μόνιμο και αξιόπιστο συνεργάτη

  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ACCESS CONTROL

Χρησιμεύουν σε κτίρια που απαιτείται πρόσβαση από πολλούς χρήστες με εξουσιοδότηση σε διαφορετικά σημεία του κτιρίου.  παρέχουν πρόσβαση στον επιτρεπόμενο χρήστη είτε με την χρήση ηλεκτρικού κυπρί είτε ξεκλειδώνοντας ηλεκτροκίνητη κλειδαριά. Το σύστημα χρησιμεύει επίσης στην ενημέρωση επίσκεψης και χρόνου επίσκεψης του κάθε χώρου από τον εκάστοτε χρήστη.

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ CCTV

Η εγκατάσταση κυκλώματος παρακολούθησης μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα:

Προσφέρεται για την παρακολούθηση χώρων τόσο κατά την διάρκεια απουσίας από τον χώρο όσο και για την εξασφάλισης καλής λειτουργίας του χώρου κατά την διάρκεια εργασίας.